Kerékpáros elütését rögzítette a bolti kamera - két autó ütközött ugyanott másfél nappal korábban

Az egyik szombathelyi elektronikai alkatrész szaküzlet vevőtéri biztonsági kamerája volt ilyen profi.

Az okozó járműve a járdára és kerékpárútra sodródott. A balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Két autó ütközött a kereszteződésben Videokép: Mikroshop
TM/Nyugat.hu

Még "élénken" látszottak kedden reggel a vasárnapi helyszíni szemlekor aszfaltra fújt jelzések, amikor egy  helyi férfi érkezett furgonnal a Nádasdy Ferenc utcában. Ő sem állt meg az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblánál és elütötte  a Szelestey utcában a Március 15. tér irányába közlekedő kerékpárost. Az ütközés következtében a biciklis leesett a járművéről és az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyosan megsérült. Az esetet a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kerékpárost ütött el egy szabálytalan gépjárművezető Szombathelyen Videokép: Mikroshop
TM/Nyugat.hu

A Mikroshopnak ezúttal is köszönjük a tanulságos felvételeket, a járművezetőket pedig arra kérjük, hogy figyeljenek a jelzőtáblákra és a forgalomra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló