Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kerékpáros rúgott földre kerékpárost Szombathelyen - videó

A kerékpáros nő kifogásolta, hogy a másik kerékpáros átment a tilos jelzésen, mire a férfi több rúgással földre küldte az asszonyt.

A nem éppen ünnepi hangulatú eset augusztus 20-án történt Szombathelyen, a Petőfi Sándor utcában. Az a rossz minőségű videofelvételen is látszik, hogy az egyik kerékpáros többször megrúgja a másikat, aki végül a földre esett az egyébként forgalmas utcában.

Szerettük volna megtudni a rugdosó férfitól, mi történt valójában, de ő inkább eltekert. A földről feltápászkodó nőtől viszont megtudtuk, hogy a férfi azért rúgta meg, mert szóvá tette neki, hogy átment a tilos jelzésen. Amikor rákérdeztünk, ismeri-e a férfit, kér-e segítséget, a nő elárulta, hogy a férje rúgta az úttestre.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Rúgással büntette a dudát a motoros Szombathelyen (videó)

Lámpánál álló kocsisort előzött egy motoros, amikor a szabályosan kanyarodó autós rádudált.

Úttestre eső kerékpáros Szombathelyen - videó

Újabb szerencsés kimenetelű és roppant tanulságos esetet mutatunk meg Olvasóinknak. Ezúttal nem történt baj, de ilyenkor érdemes végiggondolni, ki mit tett volna.

Autó elé rohanó szombathelyi fiú videón

Úttestre guruló játéka után szaladt egy fiú Szombathelyen, a Körmendi úton. Pár centin múlott csak, de megúszta.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló