Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érdekes kísérlet az orfalui kerékpárútnál, pont a villanyoszlopokhoz építettek hidakat

A hidak így használhatatlanok. Olvasónk vette észre.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most építik az országhatáron is áthaladó kerékpárutat a vendvidéki Orfalu és a szlovéniai Budinci (Büdfalva) között. A teljes projekt kétmillió euróba (mintegy 640 millió forintba) kerül, ebből 1 millió 716 ezer eurót az Európai Unió fizet. A kerékpárút 1 millió 160 ezer euróba (mintegy 370 millió forintba) kerül, ebből 765 ezer euró az uniós támogatás.

Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ennyi pénzből sikerült megoldani úgy, hogy a kerékpárút melletti vizesárkok hídjai pont a villanyoszlopokba vezetnek. Olvasónk fotói:

Nyugat.hu
Nyugat.hu
Olvasó

Azt nem tudjuk, hogy az oszlopokat cserélik-e, de ez így érdekes kísérletnek tűnik.

Sajnos, a cikkben elsőre elírtuk a magyar falu nevét, Orfalu helyett Kétvölgyet írtunk. Kétvölgyön azonban nem épül semmiféle kerékpárút, az említett beruházás Orfaluban van.

A hibáért elnézést kérünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés