Ne búslakodjon a rossz idő miatt, inkább kalandozzon velünk Keszthelyen!

Ha már az időjárás sokunk számításait keresztül húzta az elmúlt napokban, hoztunk néhány kedvderítő fotót.

Vannak olyan helyek Magyarországon, melyekkel sokan nem tudnak betelni. Keszthely is egy ezek közül, ami nem túl meglepő, hiszen csodás épületek, hangulatos utcák és a Balaton-part is várja a kikapcsolódni vágyókat.

Festetics-kastély
Még több képért kattints!
olvasó
Festetics-kastély
olvasó

Ráadásul Vas megyéhez is elég közel van, így nem túl meglepő, hogy sokak egyik kedvenc helye. Többször hoztunk már fotókat mi is Keszthelyről és olvasóinktól is gyakran kapunk képeket a városról és persze a Festetics-kastélyról is.

Festetics-kastély
olvasó
Festetics-kastély
olvasó

Most Havasi Pál kedveskedett nekünk jó néhány fotóval, hogy feledtesse a borongós, esős időt. Mi pedig most meg is mutatjuk ezeket olvasóinknak, hogy ne csak a mi napunkat dobják fel az izgalmasan színes képek.

Festetics-kastély
olvasó
Festetics-kastély
Még több képért kattints!
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek