Készüljön fel egy jóval drágább téli gumicserére – De kell-e váltogatni?

Nemcsak a gumiknak ment fel az ára, de a felszerelésüknek is.

Mivel közeledik a téli gumik felszerelésének az ideje, nem árt felkészülnünk arra, hogy jelentősen drágult ez a szolgáltatás is.

Az ATV Híradója szerint a van olyan szerviz, ahol akár 40 százalékos az gumik drágulása, és időközben a szerelés díja is jelentősen megnőtt. Ez utóbbi egyes szervizekben „csak” 15 százalékos emelkedést mutat, de vannak helyek, ahol a tavalyiknál 40 százalékkal magasabbak az árak.

A híradó szerint egy közepes minőségű téli gumiszett felszerelve több mint 100 ezer forintba kerül most.

Az elszabadult árak miatt sokan próbálnak alternatív megoldást találni. Ilyen például a négy évszakos gumik használata, amiről megoszlanak a vélemények. Az ATV által megkérdezett szakemberek például nem javasolják.

Pixabay

Ön cseréli az évszaknak megfelelő gumikat?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech