Két aranyéremmel tért haza Horvátországból a szombathelyi kick-box bajnok, Szmolek Emánuel

A fiatal Kustánczi Dárius Lepárd pedig egy bronzot szerzett.

A Controll Se Kick-box Szakosztályának két versenyzője hosszú kihagyás után utazhatott most nemzetközi kick-box versenyre. Május 28. és 30. között rendezték meg ugyanis a horvátországi Karlovacban az Európa Kupát. 27 ország képviselte magát, 100 egyesület 1713 nevezést adott le.

Szmolek Emánuel, a felnőtt világbajnoki ezüstérmes versenyző válogatott sportolóhoz méltóan állt az edzésekhez és a tatamira. Mivel most egy súlycsoporttal feljebb indult, mindenki kíváncsian várta a versenyt – mesélte Dancsó Zoltán vezetőedző.

Controll SE

84 kg Light-c-ben egy lengyel, majd egy szlovén sportolóval kellett megküzdenie az aranyéremért. Nehéz volt a kezdés, de utána bemelegedett és sikerült a döntő is.

Emánuel 84 kg Kicklightban is erős, dinamikus és kiegyensúlyozott versenyzést nyújtott, így aranyérmes lett. A döntőben TKO-val sikerült győzedelmeskednie, így a torna egyetlen olyan felnőtt versenyzője lett, aki 2 aranyérmet nyert.

Controll SE

Kustánczi Dárius Lepárd is egy súlycsoporttal feljebb próbàlkozott, Kadett 1-47 kg-ban indult. Kicklightban egy erősebb versenyzővel kezdett ki, az erejével sajnos meglepte, így 5-8. helyen végzett.

Light-c-ben viszont tudta érvényesíteni a technikai tudását és sikerült egy értékes bronzérmet szereznie.

Controll SE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport