Két fideszizmus: hűséges polgármesterek és igazi férfiak Szolnokról

Két dolog jött itt szembe velünk tegnap, és mindkettő azt mutatja, milyen véglegesen és végzetesen elhülyült Magyarország népe…

Tizenöt plusz egy polgármester nyilvánította ki hűségét a Párt felé akképp, hogy deklarálták, nem vesznek részt Márki-Zay rendezvényein, amelyek – a polgármesterek szerint – „a megosztó politikát hurcolják be” a békés vidékre, ahol ők népeikkel együtt a Fidesz gondoskodása alatt punnyadnak. Közös nyilatkozatot adott ki Magyarcsanád, Ambrózfalva, Csanádalberti, Apátfalva, Földeák, Királyhegyes, Kövegy, Makó, Nagyér, Óföldeák, Székkutas, Kiszombor, Magyarcsanád, Maroslele, Nagylak és Pitvaros első embere ebben a szellemben. Abban a körzetben, ahol MZP egyéniben is megméretteti magát miniszterelnök-jelöltsége mellett.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Magyarcsanád polgármestere, bizonyos Farkas János indoklásában elmondta: „Településeink a kormánynak köszönhetően fejlődnek, gyarapodnak, nincs szükségünk kioktatásra, lenézésre, legfőképpen szánalomra” . Világos beszéd, amely egy lépésre van attól, hogy Márki-Zay kampányeseményét településeikre be se engedjék, és meg is tennék, ha ehhez joguk volna, ami szerencsére egyelőre nincs, de még lehet. Nem jó megzavarni a kormány jóságának hitében lubickoló lakosságot mindenféle bonyolultságokkal, mert még elvész a kirántott hús kétszer kettőjének nyugalma. A vegytiszta szervilizmus mellett viszont ez mást is mutat.

MTI

A tizenöt plusz egy polgármesterek vágya a központi propaganda által elhülyített népek, akiket felzaklatna, ha kiderülne az, ez a világ nem a lehetők legjobbika, a „megosztó politika behurcolása” nyomán pedig kétségeik támadhatnak, a választás pedig elhozhatná a bajt. A polgármesterek mossák kezeiket előre, hogy ők ilyen felforgató dologban részt nem vesznek, tőlük az a lehető legtávolabb áll, olvasatunkban viszont féltik a nyomorult életüket, mert az is tudható, hogy minden egyes elveszített szavazatot háromszor ver vissza rajtuk Döbrögi, a feje tetejére állítva Lúdas Mátyás meséjét és történetét. Ilyen nyilatkozatok áprilisig még bizonyára születnek majd.

Klafa-ötletes-fiatalos-odabaszós Szolnokról

Máshol, más indokokkal, ami azonban a NER-t megülő félelmet szimbolizálja, mint ahogyan ez is. Félni lehet, delirálni nem szükséges, mert ez az állapot egészen elképesztő szellemi termékeket szül. A fent említett polgármesterek Hódmezővásárhely és térsége termékei, de nem kell túl messzire menni ennél sokkal röhejesebb hűségnyilatkozatért, aminek láttán az ember azon gondolkozik el, emberek meddig képesek elmenni az önfeladás azon fokáig, amitől már saját maguk látszanak hülyének. Szolnokig érünk ezen az utunkon, ahol is a Fidesz helyi erői Facebook oldalukon mutatták meg a kreténizmus véget nem érő útját.

Csak az a baj, hogy ők bensőleg úgy érzik, valami klafa-ötletes-fiatalos-odabaszóst alkottak. Pedig csak a nyáluk csorgott. Nos, a szolnoki fideszisták szerint Facebook oldaluk bejegyzése alapján az igazi férfi ismérve az, hogy a Fideszre szavaz. Mindenki más ezek szerint más kategória, hogy mi épp, homokos vagy csak szimplán a farka lekonyul, az nem tudható meg, de a világlátás kitüremkedik az előállított tartalomból. Ha azt hiszik, hogy mindenki annyira férfi akar lenni, mint ők, minden jellemzőjükkel együtt, tévedésben leledzenek erősen és nagyon.

Mint ahogyan abban is, hogy a férfinépek mindettől megrémülve rohannak a Fideszre szavazni azért, hogy igazi férfiak lehessenek. A szolnoki fideszisták nem tudják, hogy ez nem így működik, hogy amit ők férfiideálnak tételeznek, az a fajta kiveszőben van, és még csak az sem jellemző rájuk, hogy a Fideszre szavaznának. (A bejegyzést azóta eltávolította a Facebookról a szolnoki Fidesz - a szerk.)

Kész a nagy mű

Két dolog jött itt szembe velünk tegnap, és mindkettő azt mutatja, milyen véglegesen és végzetesen elhülyült Magyarország népe, Orbán nagy műve tehát voltaképp készen is van. Önjáró minden elemében és alkatrészében olyannyira, hogy a szervilis nyalakodásban nem győznek egymásra licitálni. Voltaképp ez ellen már védtelenek vagyunk.

Hogy amiként tegnap a felcsúti rádió névtelen műsorvezetőjének megszólalásán mutattam meg, mennyire a zsigerekbe ivódott a propaganda, a maiak is erre példák, és még mennyi van, hogy a végtelenségig lehetne sorolni. Nos, ők az a masszív tömeg, akik miatt héroszi munka lesz tavasszal legyőzni a Fideszt, de ami még ennél is elborzasztóbb, e példák mutatják, milyen sivatagot kap az, aki a választásokat megnyeri. Tényleg, mint ahogyan korábban már néhányszor tételeztük, nemzedékek szükségesek ahhoz, hogy a morális, lelki és kognitív romlást valahogyan helyre lehessen hozni, ha lehet ilyet valaha egyáltalán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény