Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy néz ki, két hónap után lassan pontot tesz a Vasivíz a táplánszentkereszti kalamajka végére

Örömhírrel jelentkezett olvasónk alig néhány nappal azután, hogy megírtuk és megkérdeztük, hogy mi is történik a vasi falu egyik utcájában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdán írtunk arról, hogy Táplánszentkereszten a Petőfi Sándor utcában már két hónapja áldatlan állapotok uralkodnak, ezt pedig érthető módon a lakók egyáltalán nem nézték már jó szemmel, ezért is fordult hozzánk olvasónk. Mi pedig feltettük kérdéseinket a Vasivíznek, ugyanis az egyik fotón láttuk, hogy az ő nevük szerepel a barikádra felkötött szalagokon.

Olvasó
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A társaság válaszából az derült ki, hogy még augusztusban kaptak egy lakossági bejelentést arról, hogy valami probléma van az utcában. Másnap ki is mentek a helyszínre és kicserélték a hibás bekötővezetéket, de közben azzal szembesültek, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt elsőre hitték.

Azt írták, hogy

további gerincevezeték-sérülést vettek észre, amelynek az azonnali pontszerű javítását is elvégezték

. De ez még nem orvosolta teljesen a problémát. Mivel ennyire rossz állapotban volt a szakasz, nem kevesebb, mint hat méter csövet kell kicserélniük, ez pedig egy elég hosszú folyamat.

Ráadásul

az üzemmérnökséghez bejelentett jelentős számú hiba elhárítása és az egyéb tervezett rekonstrukciós munkák miatt az érintett szakasz cseréjét el kellett halasztaniuk

, de ígérték, hogy a lehető legrövidebb határidővel elvégzik a munkát, addig pedig a helyiek türelmét kérik.

Ilyen volt.
Olvasó

Úgy tűnik, csak egy ígéret kellett, hiszen egész hamar el is indult ez a folyamat. Olvasónk péntek délelőtt boldogan számolt be arról, hogy betömték az óriási lyukat.

Tegnap, mikor hazaértem Anyukám azzal fogadott, hogy biztos csinált valamit a Vasivíz, mert délelőtt jó ideig nem volt víz. Aztán később a fiam mondta, hogy be van temetve a lyuk. Ma reggel le is fényképeztem, mellékelem a képet. Valami elindult... Köszönöm az utánajárást!

– írta olvasónk.

Ilyen most.
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés