Ki az, aki azt hitte, hogy a borítékban érkező levelek felett eljárt az idő? A Nyugatnak így is adnak infót!

Szerkesztőségünk a minap három „hagyományos” levelet kapott. Olvasóink Orbán Viktorról, a kormányhivatalról és a kórházzal szembeni strandról írták meg véleményüket. Szigorúan papírra.

Néhány nappal ezelőtt kollégám ezt a borítékot tette le az asztalomra.

Mészáros D. Zsolt

A boríték egy két oldalból álló olvasói levelet tartalmazott, amelyet olvasónk eredetileg a Miniszterelnöki Kormányirodának írt, és – fogalmazzunk így – erős szavakkal kritizálja – Orbán Viktor miniszterelnök és kabinetjének a tevékenységét.

Íróját láthatóan áthatják az érzelmek, amire a betűtípusok változatosságából és a nyomtatott nagybetűk bőséges használatából következtetünk.

Kattintson a képre a nagyításhoz!
Nyugat.hu
Kattintson a képre a nagyításhoz!
Nyugat.hu

A név nélkül érkezett levélbe néhány helyen bele kellett törölnünk, merthogy szerintünk jogsértő kijelentéseket is tartalmaz. (Mi még itt hiszünk az ilyen elavult hülyeségekben.)

Aztán még kettő érkezett

Havonta, kéthavonta érkeznek szerkesztőségünkbe hagyományos olvasói levelek, de most valami rendkívüli történt. A következő napon ismét két újabb borítékot hozott a postás.

Bennük egy-egy újabb, nyomtatóval nyomtatott levél lapult, igaz, nagyon különböző témákat dolgoznak fel.

Az elsőt aláírta szerzője, és az egyik szombathelyi kormányablakra panaszkodik. Mi korábban többször dicsértük ezek működését, de ezek szerint nincs mindenki megelégedve. Azt nem tudjuk, hogy a levél írója hivatalosan is tett-e panaszt.

Kattintson a képre a nagyításhoz!
Nyugat.hu

A harmadik levél végén nincs név, csak annyi, hogy „Egy környékbeli”. Témája viszont igazán aktuális: a szombathelyi kórházzal szembeni terület sorsa.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ide eredetileg lakótömböket és boltokat terveztek a beruházók, de aztán a szakszervezeti és a lakossági tiltakozás miatt most úgy tűnik, hogy parkolók létesülnek a területen.

Olvasónk egy harmadik aspektusból vizsgálja a lehetőségeket, és arról ír lírai hangvételű levelében, hogy talán nem kellene minden millimétert lebetonozni.

Kattintson a képre a nagyításhoz!
Nyugat.hu

Ha már hagyományos olvasói levél, mindenképpen fel kell idéznünk azt a 2018-as küldeményt, amit nemcsak kézzel írtak, de rajzokkal is segítették a felvetetett témák jobb megértését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Olyan kézzel írott olvasói levelet kaptunk, hogy lehetetlen volt nem utánajárni

Cikkek és fényképes utánajárás volt a kérés. Önök is láthatják, hogy kötelező házi feladatokat kaptunk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem