Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiderült, hogy mennyit fognak keresni a Tesco-dolgozók az idei két fizetésemelés után

2020-ban is két alkalommal emeli dolgozó fizetését a Tesco-Global Áruházak Zrt., mely több mint 4 milliárd forintot fordít juttatási csomagokra is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A Tesco és a szakszervezetek közötti megállapodás értelmében a legalacsonyabb elérhető bércsomag (alapbér, átlagos pótlékok) a cafetériával együtt 2020. március - augusztus között 275 ezer forint lesz, majd 2020. szeptember és 2021. február 28. között eléri a 289 ezer forintot. Ezek persze bruttó bérek.

Mint kiderült, a mostani emeléssel együtt a Tesco az elmúlt két évben több mint 7,3 milliárd forintot fektetett a munkatársak bérének növelésébe. Emellett a Tesco évi összesen több mint 4 milliárd forintos csomag keretében egyebek között díjazza a jubiláló munkatársakat, babacsomaggal köszönti a friss szülőket, beiskolázási támogatást és extra szabadnapot nyújt az iskolások szüleinek, nyári tábort szervez tescós gyerekeknek. A 2019-es évben az áruházlánc közel 200 millió forintot fektetett képzésekbe, így több mint 3400 munkatárs vett részt a Tesco Akadémia ingyenes, munkaidőben végezhető kurzusain, OKJ-s és államilag elismert más képesítést adó tanfolyamain.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra