Kidőlt egy fa a dél-balatoni vasútvonalon, késnek a vonatok

A szombat esti órákban a dél-balatoni vasútvonalon jelentősen meghosszabbodik a menetidő, mert egy átvonuló vihar miatt fa dőlt a felsővezetékre - közölte a Mávinform a facebook oldalán.

A tájékoztatás szerint a Balatonszentgyörgyről negyed ötkor a Déli pályaudvarra indult vonat Lepsény és Kiscséripuszta között egy a felsővezetékre belógó fának ütközött.

A szerelvény elvontatásáig, a felsővezeték vizsgálatáig a két állomás között nem járnak a szerelvények, ezért az esti órákban a dél-balatoni vonalon meghosszabbodik a menetidő, késésekre, kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.

A balesetben érintett vonat két állomás között várakozik, elvontatásához Székesfehérvárról dízel mozdonyt küldenek - közölte a Mávinform.

MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek