Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három hete hever a kidőlt fa a Gyöngyös-patak medrében – írja olvasónk

Az akkori nagy vihar több fát is kidöntött a városban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretném jelenteni, hogy a Gyöngyös-patak állapota augusztus 18. óta semmit nem változott a kidőlt fa ügyében – írja olvasónk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Augusztus 18-án hatalmas vihar csapott le az egész megyére, Szombathelyen több fát is kicsavart a helyéről az erős szél. Aznapi cikkünkben Több fa is kidőlt a hétfői viharban Szombathelyen August 18. 10:06 a Pelikán-parkban kidőlt fáról közöltük képeket.

Kidőlt fa a Pelikán-parkban augusztus 18-án.
olvasói fotó

Aznap a Gyöngyös-patak Hunyadi út melletti, a Lidlhez közeli szakaszán is kidőlt egy fa, ami a mederbe zuhant. Olvasónk vasárnap készült fotóján látható, hogy a fa most is érintetlenül hever a patak medrében.

A patakok karbantartása, tisztítása egyébként a vízügyi igazgatóságok, ebben az esetben a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság feladata.

Kidőlt fa a Gyöngyös-patakban
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés