Tavasszal kijavítják két szombathelyi kerékpárút balesetveszélyes hibáit

Az út és a híd közötti szintkülönbség balesetet is okozott már.

Tavasszal kijavítják a Dolgozók útja melletti és a Bem József utca 14-18. közötti társasházak előtti hídnál az "úthibákat" - íjra Czeglédy Csaba önkormányzati képviselő Facebook-posztjában.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Hozzátette, súlyos problémának tartja, hogy az út és a híd között veszélyes bukkanók vannak, melyek - tudomása szerint - balesetet is okoztak már.

Facebook/Czeglédy Csaba

A képviselő azt írta, megkereste a jegyzőt, aki azt ígérte, hogy idén május 15-ig ki fogják javítani a hibákat.

Tavaly nem foglalkoztak a kerékpárutak javításával

Korábban arról írtunk, Parkolókra költötte a szombathelyi önkormányzat a kerékpárutak fenntartására szánt pénzt February 05. 16:40 tavaly az önkormányzat a kerékpárutak javítására szánt 35,5 millió forintból 30,5 milliót parkolóépítésre csoportosított át. Indoklásuk szerint azért, mert a karbantartásért felelős Szovának nem volt kapacitása a kerékpárutak fenntartására.

Szombathely legrosszabb állapotú kerékpárútjaival nemrég külön cikksorozatban foglalkoztunk. Szavazást is indítottunk, Ön szerint melyik Szombathely legrosszabb állapotú kerékpárútja? February 02. 11:27 ahol olvasóink döntötték el, melyik út nyerje a legrosszabb állapotú út díját. Hamarosan pedig az is kiderül, melyik bicikliút lett a nyertes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet