Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kirohadt egy kandeláber Szombathelyen

A Szűrcsapó utcában dolgozott az idő vasfoga.

Megadta magát az idő vasfogának egy kandeláber Szombathelyen a Szűrcsapó és a Bem József utca sarkánál. A kettétört oszlop talpánál látni, hogy a rozsda alapos munkát végzett, a test pedig nem bírta tovább és a meggyengült szerkezet a járdára zuhant. Szerencsére senki sem járt a környéken.

Kirohadt kandelláber a Szűrcsapó utcában
Nyugat.hu

Telefonon elértük Horváth Somát, a körzet önkormányzati képviselőjét, aki elmondta, hogy ezeknek a kandelábereknek a karbantartása és cseréje az E-on-hoz tartozik. Korábban is volt már példa, hogy jelezték a cég felé, hogy cserére lenne szükség. A képviselő hozzátette, hogy intézkedni fog, hogy a környék hasonló korú oszlopait az áramszolgáltató cég vizsgálja át.

Kirohadt kandelláber a Szűrcsapó utcában
Nyugat.hu
Kirohadt kandelláber a Szűrcsapó utcában
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra