Kiszabadult a karanténból Márki-Zay Péter

Újra útra is kel.

„Negatív lett a tesztem, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a támogatást. Hétvégén folytatódik az országjárás, alig várom, hogy személyesen találkozzam Önökkel. Csak felfelé!” – írta Facebook-oldalán Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

Január 19-én derült ki, hogy három oltás után elkapta a koronavírust Koronavírusos lett Márki-Zay Péter January 19. 11:11 Márki-Zay, aki azonnal karanténba vonult és lemondta minden megjelenését, így a múlt szombatra meghirdetett, Czeglédy Csabával közös szombathelyi utcafórumot is.

Akkor azt írta, hogy jól van, enyhe megfázásos tünetei vannak és öt nap után ismét teszteli magát, ha pedig negatív lesz az eredmény, szabadulhat a karanténból és újrakezdheti az országjárást. A szombathelyi utcafórum így egy héttel az eredetileg tervezett időpont után, január 29-én, szombaton reggel lesz a piacnál. Január 29-én, szombaton reggel tart utcafórumot Szombathelyen Márki-Zay Péter January 19. 18:40

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet