Kliséhalmok a Szigeten

Minden évben megjelennek cikkek, amik a legunalmasabb panelek felhasználásával igyekeznek vázolni a fesztivál hangulatát.

Nem kérdés, ezeknek az irományoknak van létjogosultsága, különben már rég kivetette volna őket magából a médiatest. Pont ezek azok a cikkek, amik alatt tömegesen találhatunk szintén kliséalapú hozzászólásokat:

 • Ilyet én is tudok írni!

 • Ne nevezd magad újságírónak!

 • Jézusom, ezért te pénzt kapsz?

 • Rockstar Photographers

  Közhelyek, ha találkoznak.

  Mindenesetre komoly mennyiségű kattintást és reakciót generálnak ezek a cikkek, függetlenül attól, hogy a bennük szereplő gondolatokat tetszőlegesen be lehet helyettesíteni akármilyen fesztiválról készülő írásba, meg úgy amúgy bárhova.

  Hogy semmiképp se maradjunk ki a sorból, összegyűjtöttem néhány ilyen panelmondatot az elmúlt évekből és most kipróbáljuk, hogy az idei Sziget fesztivállal is kompatibilisek-e. (SPOILER: Igen)

  Rockstar Photographers

  A Szigetről:

  Rengeteg helyszín és program lesz a Sziget fesztiválon.

  A fellépők kitűnő koncertekkel szórakoztatták a közönséget.

  Nem volt olcsó mulatság az idei Sziget sem.

  A fesztiválon mindenki becsületesen lenyomta az előadásait.

  Jó a kaja, jók a fellépők, de elviselhetetlen a tömeg.

  A zenei programok voltak a fő attrakciók, de jól sikerültek az egyéb programok is.

  Külföldiek tömegesen érkeznek erre a hétre Budapestre.

  Ugye már te is nagyon várod a Sziget fesztivált?

  Rockstar Photographers

  Az elmúlt 4 év szemezgetése, ezekből már simán össze lehet dobni egy cikket, akár a 2020-as Szigetről is. Nem fogunk vele nagyon mellélőni.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sziget Fesztivál 2019