Könnyen jött, könnyen megy: megszűnik az HBO Max

Pontosabban egybeolvad egy másik streamingszolgáltatóval.

Egybeolvad a Discovery+ és az HBO Max, vélhetően 2023 nyarától - írja a Kreatív a The Hollywood Reporter nyomán.

A cég vezérigazgatója, David Zaslav elmondta, az új platformot - amelynek a neve még titkos - jövő nyártól vezetik be, előbb Amerikában, aztán Latin-Amerikában válik majd elérhetővé. Európába valószínűleg 2024-ben érkezik meg az új streaming csatorna.

A vezérigazgató hozzátette, haladva a korral, az új csatornának lesz majd reklámos, illetve reklámmentes változata is, az előzetes kalkulációik szerint egyébként 2025-re a mostani 92 millió felhasználó helyett 130 millió előfizetője lehet a még nem nyilvános felületnek.

Az HBO Max idén tavasszal indult Magyarországon, ahol például olyan exklúzív tartalmakkal találkozhatott a közönség, mint az új magyar HBO-sorozat, a Besúgó , ami már a Warnernél történt megszorítások miatt nem elérhető, sőt, az is biztossá vált, hogy nem készül folytatása sem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra