Két teljes évfolyam számára rendeltek el digitális oktatást a szombathelyi Neumann általános iskolában

Az egyik tanuló koronavírus tesztje lett pozitív.

"A Szombathelyi Neumann János Általános Iskolában pozitív lett az egyik tanuló koronavírus tesztje.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az érintett osztályban tanító pedagógusok és az érintett osztály számára hatósági házikarantént rendelt el az NNK. A holnapi naptól a 3. és 4. évfolyam számára digitális oktatást rendel el az Operatív Törzs" - válaszolta megkeresésünkre az iskola igazgatója.

Neumann János Általános Iskola
Józing Antal

Ezzel ötre nőtt azoknak a szombathelyi, állami fenntartású iskoláknak a száma, ahol megjelent a koronavírus. Hétfőn írtunk Négy állami fenntartású szombathelyi iskolában jelent meg hétfő délutánig a koronavírus 2020. September 14. 15:29 arról, hogy a Nyitra utcai, a Derkovits általános iskolákban, a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban és a Bartók Béla zeneiskolában találtak fertőzöttet.

Információink szerint az egyházi működtetésű Brenner János általános iskolában és gimnáziumban is jelen van a fertőzés.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton jelentette be Orbán bejelentése: október 1-től kötelező lesz lázat mérni belépéskor az iskolákban 2020. September 12. 10:33 , hogy október 1-től minden iskolában mérik a tanulók lázát belépéskor, egy esti nyilatkozatában Orbán a járványról az M1-en: lesz ez még több is 2020. September 12. 20:38 azt kérte, hogy mindenki tartsa be az alapszabályokat, és kijelentette, most nem kell lezárni az iskolákat, a szülők és a gyerekek sem akarják.

Kedden 581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, nyolc krónikus beteg hunyt el. Az aktív fertőzöttek száma 9653 fő, Vas megyében 151 fő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet