Jurisich Miklós megvédi Kőszeget a gazdasági bevándorlóktól

A plakátháború elérte a vasi kisvárost is, maga Nikola Jurisich állt ki a kőszegi munkahelyekért.

Megvan az idegengyűlölködős plakátháború Szombathelyen is kikerültek az első gyűlölet-plakátok 2015. June 08. 21:43 legjobb mémje, legalábbis szerintünk. Telitalálat, ráadásul Vas megyei a téma. Íme:

Forrás: Facebook

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Mindenképpen el kell olvasni a kisbetűs részt, azzal együtt üt nagyot. Nikola Jurisich, magyarosítva Jurisich Miklós, horvát nemes volt, a magyar király szolgálatában. 1532-ben 700 főnyi várvédő seregével megvédte a kőszegi várat a százezres török had ostromától.

Az asszociációk megfogalmazását olvasóinkra bízzuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál