2 nemzet 41 ökölvívója csapott össze az első kőszegi Írottkő Boxing Nighton

Kénytelenek voltak szakítani a hagyományokkal az energiaválság miatt.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület az idei évben kénytelen volt az energiaválság miatt szakítani a már hagyománynak számító, több száz versenyzőt vonzó Nemzetközi Edzőmérkőzések Napjának rendezésével.

Írottkő Boxing Night
Még több képért kattints!
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Helyette új ötlettel álltak elő: egy egész estés ökölvívó gála, az Írottkő Boxing Night megvalósítására vállalkoztak. Ráadásul nem csak egyszeri alkalomról van szó, hanem a jövőben egy évben kétszer-háromszor szeretnék megrendezni.

Írottkő Boxing Night
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Január 20-án 2 nemzet, 9 egyesületének, 41 ökölvívója mutathatta meg tudását 21 mérkőzés során az Írottkő Hotel aulájában. A mérkőzések nagy részében osztrák-magyar regionális csapattalálkozó volt az utánpótlástól a felnőttekig, ahol 15 Fitt-Box-os is ringbe lépett.

Írottkő Boxing Night
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„A gálára kilátogatók parázs mérkőzéseket izgulhattak végig, hiszen az év elején minden ringbe lépő ökölvívó beleadott apait-anyait. A legkisebbektől a legnagyobbakig, kezdő és rutinos versenyzők mindkét nemben egyaránt lehetőséget kaptak a bizonyításra, bemutató vagy éles mérkőzésen, nemzetközi ellenfelek ellen” – mesélte lapunknak Varsányi Áron edző.

Írottkő Boxing Night
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Íme az eredmények:

 • Legjobb hazai versenyző: Buza Rafael FBO
 • Legjobb külföldi versenyző: Illia Surov BRE
 • Fitt-Box különdíj: Jankó Krisztián FBO
 • Írottkő Boxing Night
  Még több képért kattints!
  Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

  Varsányi úgy véli, az év elején, az alapozás vége felé ez egy jó felkészítő verseny volt a nagy megmérettetések előtt, rendesen beindították a 2023-as versenyszezont.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport