A kőszegi könyvtárban is megemlékeznek a deutschlandsbergi buszbaleset áldozatairól

Két hétig lehet megnézni az elmúlt 20 év cikkeit és fotóit.

Mint ahogy azt korábbi cikkünkben is írtuk, megemlékező kiállítás nyílt a kőszegi Chernel Kálmán Városi Könyvtárban a deutschlandsbergi buszbaleset 20. évfordulója kapcsán. Felkerestük a könyvtárat, az igazgatóhelyettes, Németh Brigitta pedig elmondta lapunknak, hogy két hétig tart a kiállítás és küldött néhány fotót is.

További képekért kattintson!
Kálmán Városi Chernel Könyvtár

A deutschlandsbergi buszbaleset áldozataira emlékezünk. 1999. január 24-én 18 kőszegi és szombathelyi fiatal vesztette életét a deutschlandsbergi autóbusz balesetben. A tragédia 20. évfordulóján, csütörtökön este 17 órakor szentmise keretében lesz megemlékezés az áldozatokról a Jézus Szíve-templomban. A Kőszegi Chernel Kálmán Városi Könyvtár a fájdalmas esemény évfordulójára kiállítást rendezett az elmúlt 20 évben készült újságcikkekből. A hozzátartozókkal 20 év után is együtt gyászol a város

– olvasható Kőszeg város Facebook-oldalán.


Éppen 20 éve volt Kőszeg város egyik legszomorúbb napja

Hihetetlen milyen gyorsan eltelik húsz év. Mintha tegnap lett volna, hogy M, a Kőszegre járó, de Szombathelyen lakó középiskolás diáklány szomorúan jött az órára. Előző napokban belázasodott, így nem tudott elmenni a többiekkel síelni. De ez a szomorúság összehasonlíthatatlan volt azzal az állapottal, amikor néhány nap múlva ismét találkoztam vele.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Múltbanéző