Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Mesébe illő fát találtunk a kőszegi erdőben

És ha már arra jártunk, hoztunk fotókat az őszi erdőről is.

A kőszegi erdőben csavarogni mindig jó, de ősszel egy másik világ tárul elénk. Felkapaszkodva a hegyre, bármelyik irányba is induljunk, változatos formák és színek kavarognak körülöttünk.

kőszegi erdő ősszel
Mészáros D. Zsolt
kőszegi erdő ősszel
Az ősz csalja elő a legtöbb formát és színt
Mészáros D. Zsolt

Az erdő sűrűbb részein, csak néhány kósza napsugár tör át az aranyló lombok kötött.

kőszegi erdő ősszel
Mészáros D. Zsolt
kőszegi erdő ősszel
Aranyló napsugarak festik meg ezt a világot
Mészáros D. Zsolt

Mi most a Hétforrásig sétáltunk el. A nap már lemenőben volt és a kis tavat teljesen betakarták a levelek. Bár az úton sok embert lehetett látni, itt kevesen voltak, talán már hazaindult mindenki.

kőszegi erdő ősszel
A kis tavacska nem is látszik a sok lehullott levél alatt
Mészáros D. Zsolt

Az idő is szép, nem igazán szállt le a köd sem, ami még sejtelmesebbé tenné ilyenkor a tájat. Így találtunk rá erre a mesebeli fára, nem messze a forrástól. Erős gyökereivel méltóságteljesen kapaszkodik a hegyoldalba.

kőszegi erdő ősszel
Talán ez az egyik legszebb fa a Hétforrás környékén.
Mészáros D. Zsolt

Hamarosan talán nyakunkon a tél, de most még kedvére gyönyörködhet az őszben akár galériánkat lapozva, akár a szabadban séta közben.

kőszegi erdő ősszel
Bármelyik képre kattintva tekintse meg teljes galériánkat.
Mészáros D. Zsolt

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek