Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kutyát is mentettek hétvégén a szombathelyi tűzoltók

De a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint jó pár balesethez és egy kidőlt fához is riasztották a vasi lánglovagokat.

Személyautó az útpályát elhagyva árokba, majd egy lakóház kerítésének és egy fenyőfának ütközött Kőszegen a 87-es számú főúton, pénteken reggel. A műszaki mentést a kőszegi önkormányzati tűzoltók végezték, a közlekedési balesetben egy ember sérült.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két személyautó ütközött Zalalövőnél a 86-os számú főúton, pénteken este. A körmendi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a hatósági helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették. A közlekedési balesetben egy ember sérült, őt a mentők kórházba szállították.

Személyautó csapódott az árokba és felborult Horvátzsidány közelében szombaton délben. Az autóban egy ember utazott, aki saját erejénél fogva hagyta el a járművet. A horvátzsidányi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, a sérültet a mentők kórházba szállították.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Favágás közben borult egy fa lakóház és melléképület között kifeszített elektromos vezetékre Szakonyban a Fő utcában szombaton délután. Az épületek áramtalanítása után a csepregi önkormányzati tűzoltók a fát és a légvezetéket eltávolították, a veszélyt megszüntették.

Megpördült az úton, majd az oldalára borult egy gépkocsi az Őriszentpéter és Kondorfa közötti úton vasárnap délután. A jármű öt utasa a kondorfai önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt saját erejénél fogva hagyta el a járművet, ők mind megsérültek. A tűzoltó egység áramtalanította a felborult autót, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Lakóház melletti két méteres gödörbe esett Szombathelyen a Jókai Mór utcában, vasárnap egy nagytestű kutya, ahonnét kijutni nem tudott. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ebet tűzoltó kötél és tömlő segítségével a gödörből mentették ki, majd a gazdájának átadták.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra