Látványos show-műsorral varázsolták el a közönséget a szombathelyi kötélugrók

Képeken mutatjuk a telt házas gálaestet.

Nagy sikert aratott a Szombathelyi Kötélugró Klub gálaműsora a Weöres Sándor Színházban. A 25 éves csapatot dupla telt ház fogadta a múlt vasárnap tartott előadáson.

Karácsony a Porondon
Kattints a képre, ha szeretnéd megnézni a galériát!
Mészáros Zsolt

A szereposztásban – a csapat tagjai mellett – Szabó Tibor, a színház új igazgatója is helyet kapott, aki Manó Apó bőrébe bújt bele.

Karácsony a Porondon
Mészáros Zsolt

Porondra varázsolták mindazt, amit egy szórakoztató karácsonyi előadás adhat, látványos show-műsort akrobata elemekkel.

Karácsony a Porondon
Mészáros Zsolt

A gálaműsor rendezője Füle Magdolna, rendezőasszisztense a Szombathelyi Kötélugró Klub alapítója és edzője, Bánhegyi Attila volt. Ez utóbbi lapunknak korábban már beszámolt a világjáró ugrókötelesek Világjáró szombathelyi ugrókötelesek 2006. December 15. 23:24 kalandjairól és eredményeiről.

Karácsony a Porondon
Kattints a képre, ha szeretnéd megnézni a galériát!
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra