Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Orbán Viktor azonnal elküldi azt, akinek akár csak önálló javaslatai vannak

Az új kormány erős emberei azok lesznek, akik kiszolgálják a propagandakormányzást.

Lázár János Lázár János nem lesz miniszter, új ember vezeti majd a Miniszterelnökséget 2018. April 20. 12:06 után Balog Zoltán is Távozik posztjáról Balog Zoltán emberminiszter 2018. April 23. 19:43 távozik a kormányból. Orbán Viktor és Rogán Antal már két hete bejelentette, hogy új típusú kormányzásra készülnek. Ezek a hírek, de más dolgok is kiolvashatóak belőlük.

Az újabb, már harmadik kétharmad még tovább növelte a Fidesz, és elsősorban Orbán Viktor önbizalmát. Nem is nagyon mondhatta most, hogy

Folytatjuk!

, mert már unalmas lenne, és nem is igaz. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a szakpolitikák helyett sokkal hatásosabb a propaganda. Gyakorlatilag senki sem kormányozta az országot, az uniós pénzek keltette lendület vitte előre az egészet. Aminek egyszer csak vége szakad, de ez nem nagyon izgatja Orbánt és körét.

Szijjártó lelkesen szolgálja a Nyugat elleni harcot
Szigetváry Zsolt / MTI

Egyszerre lehet majd szidni Brüsszelt és a Nyugatot, akik, ugye, folyamatosan támadják az országot, el akarják árasztani migránsokkal, és mivel ezt mi nem akarjuk, így akarnak büntetni minket.

Ki van ez találva, és ezért készülhetünk a propagandakormányzásra, az ál- és torzított hírek cunamijára. Ehhez pedig hűséges, kérdések nélkül engedelmeskedő emberekre van szükség. Nem férnek bele azok, akik akár csak javaslatokat tesznek. Ezért nincs szükség Lázár Jánosra és Balog Zoltánra, és ezért erősödik Rogán Antal és Szijjártó.

Lázár már régebben is önjárónak tűnt, nem, titkolta, hogy Orbán helyére vágyik, néha ki is kacsintott szerepéből, és állandóan versenyzett Rogánnal. Balog Zoltán pedig a hétfői, origós interjúban azt mondta, voltak javaslatai az EMMI átalakítására, de ezeket Orbán nem fogadta meg, és marad a jelenlegi kormányzati struktúra.

Nem is marad egyikük sem, de lesznek erős emberek. Szijjártó Péter, akinek külügyminiszteri tevékenysége abban merül ki, hogy sértegeti a külföldi politikusokat, diplomatákat, és mindent megtesz Orbán Viktor utasítására.

Rogán Antal mindig Orbán mögött lesz
nol.hu

Rogán Antal gyakorlatilag miniszterelnök lesz, hiszen tudjuk, hogy Orbánt a kormányzás napi munkája nem köti le, ő magasabb szférákba tekint. A propagandaminisztérium szépen benyeli majd a Miniszterelnökséget, ahogyan az egész kormányzást.

Mert most jön az igazi propaganda, mert ami jól megy, azon nem kell változtatni. A szakpolitikai kormányzás meg marad a második vonalra. Olyan is.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra