3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Sípolás nélkül leadták a Petőfi Rádióban a Carson Coma egyik kormánykritikus dalát

Micsoda pálfordulás...

Sípolás nélkül adták le a Petőfi Rádióban péntek este a Carson Coma Feldobom a követ című dalát - írja a 444. A lap azt írja, a történet azért is érdekes, mert az említett dalban többek között ezek a sorok is szerepelnek:

Utcai harcos orcán fintor / Ki fogod sípolni hogy ***? / Mikor az ember strómanként viccel, / Mandinerből a gyűlölet spriccel

A portál megjegyzete, korábban már előfordult, hogy cenzúráztak egy dalt a köztévén. Februárban mi is beszámoltunk Orbán miatt kicenzúrázták egy ismert magyar rapper egyik dalát a köztévén February 24. 12:21 róla, hogy Petőfi TV-n Beton.Hofi egyik dalából kisípolták Orbán Viktor nevét Ezért is furcsa, hogy most hasonló nélkül lement egy kormánykritikus zenekar dala.

A péntek este tíz óra körül leadott dalt egyébként a lap munkatársai nem találták meg az előzmények között. A 444 egyébként azt sejti, hogy az akció az egyik zenei szerkesztő egyszerű "bosszúja" lehet, amivel a péntek délután bejelentett kirúgásokra Gyakorlatilag mindenkit kirúgtak a Petőfi Rádiótól September 29. 14:30 reagálhatott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet