Lemondott az EU-pénzek lehívását előkészítő helyettes államtitkár

Leveleki Zsolt eddigi munkáját Póser Zoltán viszi tovább.

Az Index a Magyar Közlönyben szúrta ki, hogy szerda óta már nem Leveleki Zsolt felel a Miniszterelnökség helyettes államtitkáraként az uniós pénzlehívás előkészítésére. A határozatot Orbán Viktor miniszterelnök jegyzi, bejelentve, hogy Póser Zoltán felel ezért a területért, és az új helyettes államtitkár is ő.

A munka eleddig egyébként sem indult be, mivel az Európai Bizottság aggályai, illetve a folyósítást övező megállapodás hiánya miatt nem történhetett utalás, az EU mostani árfolyamon mintegy 6 ezer milliárd forintos összeget tart vissza, ebből 2 ezer milliárd támogatás, a többi hitel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra