Lemondott Jakab Péter a Jobbik elnöki posztjáról

A továbbiakban a Jobbik frakcióvezetőjeként folytatja a munkát.

Lemondott elnöki tisztségéről a Jobbik elnöke, Jakab Péter. A hírt közösségi oldalán osztotta meg. Mint írta: „a Jobbik tagsága több mint 70 százalékos többséggel választott meg a párt elnökének május 7-én. Hiába. Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra a többséget, vagyis kivették a kezemből a Jobbik irányítását. Ahhoz, hogy a mozgalom tovább tudjon működni, olyan elnökre van szükség, akivel az elnökség együtt tud dolgozni. Velem nem tud, ezért a mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről. A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok" – írta bejegyzésében Jakab Péter, aki megköszönte az elnökségi tagok támogatását, majd üzent a jobbikosoknak is: „ha szükség lesz rám, szóljatok!” Munkámat a Jobbik frakcióvezetőjeként folytatom, az elnökségnek további jó munkát kívánok – tette hozzá, idézi az Index .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek