Lenkai Nóra gondolkodik, hogy legyen-e szombathelyi polgármester-jelölt

Bár a neve már sokszor szóba került az ügyben, most szólalt meg először nyilvánosan.

Facebook-oldalán reagált Lenkai Nóra azután, hogy nemrég Fideszhez köthető civilek és politikusok felkérték Jobboldali elkötelezettségű szombathelyi polgárok egy csoportja nyílt levélben támogatja Lenkai Nórát February 08. 16:48 polgármester-jelöltnek.

Az ELTE SEK rektori biztosa bejegyzésében azt írta, megtisztelő, hogy "Szombathely közéleti személyiségei" gondoltak rá és érdemesnek tartják arra, hogy elinduljon a polgármesteri székért. Hozzátette, "a feladat rendkívül nehéz, fontos és felelősségteljes. Pontosan ezért, mielőtt a végleges döntésemet meghozom, életem legfontosabb személyeivel, a családommal megbeszélem."

Lenkai Nóra neve már akkor felmerült polgármester-jelöltként, amikor tavaly augusztus 20-án megkapta Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Lenkai Nóra, az ELTE SEK rektori biztosa 2023. August 19. 19:44 a Magyar Arany Érdemkeresztet. A január végi Navracsics-látogatás „Mintha kicsit elveszett volna ez a térség” – Navracsics Tibor Szombathelyen járt és nem is túl álcázott kampánybeszédet tartott January 30. 19:37 egyik célja pedig az lehetett, hogy erősítse Lenkai jelöltségét.

A jelöltséget egy megbízható forrásunk is megerősítette A jelek szerint megvannak a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltjei February 07. 06:59 még azelőtt, hogy szerkesztőségünkbe eljutott volna a nyílt levél.

Az elmúlt napokban többször kerestük Lenkai Nórát, egyelőre sikertelenül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet