Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lenner Tibor igazgatói megbízatásának szavazott bizalmat az ELTE SEK intézeti tanácsa

Lenkai Nóra pedig a rektori biztos lett a szombathelyi intézményben.

Szavazott ma az ELTE SEK intézeti tanácsa, és nem hivatalos, de megerősített információink szerint Lenner Tibornak szavaztak bizalmat az intézeti tanácsban a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ igazgatói pozíciójára. Mint megtudtuk, ez szakmai javaslat, amelyet az egyetem rektorának jóvá kell hagynia, ugyanakkor a jelek szerint ennek nem lesz akadálya.

Mint ismert, augusztus elsejével távozott Távozik a szombathelyi ELTE SEK rektorhelyettese 2020. June 30. 19:52 a szombathelyi ELTE SEK első számú vezetője, Németh István. Emiatt változott a szombathelyi egyetemi struktúra annyiban, hogy megszűnik a rektorhelyettesi pozíció, a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ élén igazgató áll, erre kapott most bizalmat szombathelyi kollégáitól Lenner Tibor.

Lenner Tibor Celldömölkön született 1966-ban, 1989-ben végzett a JATE TTK Szeged földrajz-történelem szakán. 1989/2002-ig Celldömölkön, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban volt középiskolai tanár. 2002/2005-ig a Berzsenyi Dániel Főiskola főiskolai adjunktusa, 2005/2010-ig az NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, 2010-től a NYME TTK Földrajz és Környezettudományi Intézet főiskolai docense, jelenleg egyetemi docens, tanszékvezető, a BDPK igazgatóhelyettese. 1999-ben szerzett PhD-t a JATE-n földtudomány (földrajz) tudományszakból.

Lenner Tibor
ELTE SEK

Arról is írtunk, Kérdőjelek a szombathelyi egyetem rektori biztosának kinevezése körül 2020. July 31. 16:34 hogy Szombathelyen Németh távozásával megszűnik ugyan a rektorhelyettesi pozíció, de a Savaria Egyetemi Központ (SEK) élén lesz egy rektori biztos, aki a kapcsolati és a koordinációs feladatot látja el az ELTE központja és Szombathely között. Erre a posztra volt esélyes Lenkai Nóra, a SEK irodavezetője, akit viszont augusztus elsejével ki is neveztek. Mint indokolták, a magas pozíció betöltésére kiválóan alkalmas, megbízatása kifejezetten rektori akaratra történt.

A rektori megbízott a rektor és a szombathelyi campus közti kapcsolatot tartja, és a rektor utasításai alapján szervezi a SEK, mint felsőoktatási intézmény működését. Marketinges, rendezvényszervezői, kommunikációs feladatai lesznek. Információink szerint ez egyetem hivatalosan hétfőn jelenti be az ELTE SEK vezetésében történt változásokat.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra