Leszakadt a plafon a szombathelyi egyetemen

Valaki marha nagyot kamuzhatott zéházás közben.

Olvasónktól kaptuk ezeket a képeket, amit a Savaria Egyetemi Központ "D" épületében, az első emeleten fotózott. Mint írja: hétfő reggel az egyik tanterem felé indult, amikor meglátta az elkerített aulát. Aztán észrevette a repedést a plafonon, ami szerinte eddig is ott volt - most viszont többszörösére nőtt.

Olvasó

Nem sokkal ezután hatalmas robajt halott: leverték a veszélyes részt. Hiszen mire kiment, nem volt se szalag, se repedés. Olvasónk azt is lefotózta, hogy most hogyan néz ki a plafon:

Végül is, tényleg eltűnt a repedés
Olvasó

A Berzsenyi téren jelenleg is felújítási munkálatok zajlanak - valószínűleg a munkagépek rázták meg az épületet annyira, hogy megindult a plafon. Azért így is elég elszomorító, hogy ilyen állapotban van a szombathelyi egyetem épülete.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem