Letartóztatták a férfit, akinek lakásában gázrobbanás volt múlt héten

Egyelőre nem tudni, mivel gyanúsítják.

Múlt héten Sopronkertesen (Baumgarten) gázrobbanás történt egy társasházi lakásban. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi okozta a robbanást, de kiderült, egy gázpalack miatt következett be a detonáció, melynek következtében a lakás lakhatatlanná vált. A lakás tulajdonosát, egy 60 éves férfit akkor kórházba kellett szállítani. Most viszont a kórházból egy büntetés-végrehajtási intézménybe került előzetes letartóztatásba.

A Kronen Zeitung információi szerint ugyanis több gázpalackot is találtak a férfi otthonában, de hogy konkrétan mivel gyanúsítják, azt egyelőre nem tudni. A rendőrség az előzetes letartóztatás tényét megerősítette. A társasházban komoly kár keletkezett, az OSG lakásszövetkezet szerint ez hat számjegyű euróösszegre rúg.

( ORF Burgenland )

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek