Taroltak hétvégén a szombathelyi LORIGO táncosai

Két páros szerzett bajnoki címet az U21-es Magyar Bajnoki és egy az E országos döntőben.

Hétvégén rendezték meg Csömörön az E országos Bajnokságot, valamint az U21 Tíztánc Magyar Bajnokságot, de emelett a két kiemelt versenyszám mellett egyéb klubközi versenyeket is rendeztek több kategóriában és korosztályban.

A szombathelyi LORIGO TSE utánpótlás csapatából szinte minden páros indult az E országos bajnokságon és a klubközi versenyeken is. Egy bajnoki aranyérmet sikerült is bezsebelniük az E országos bajnokságon, Kocsis Vince György és Ferincz Lili remekelt gyerek II. korosztályban standard táncokban. A páros ráadásul latin táncokban is jeleskedett, ott a dobogó haramdik fokára állhattak.

Az U21 10 Tánc Magyar Bajnokságon bronzérmes lett Kovács Ádám és Faludi Eliza, valamint szintén döntőt táncolt Cziráki Bálint és Kránitz Anna, akik 6. helyezést értek el.

Cziráki Bálint és Kránitz Anna, Faludi Eliza és Kovács Ádám
LORIGO TSE

További eredmények:

 • E Országos Bajnokság - gyerek II.: Takács Dániel - Galántai Veronika: standard 7. helyezés, latin 6. helyezés
 • Gyerek I-II. E Országos Bajnokság - szóló lány: Rózsai Barbara 6. helyezés
 • Klubközi versenyek:

 • Koroknai Axel Péter - Tóth Kinga: gyerek II. D Standard 3. helyezés, Gyerek II. D Latin: 6. helyezés
 • Takács Benedek - Nagy Jázmin: Gyerek II. D Standard 5. helyezés, Gyerek II. D Latin: 4. helyezés
 • Rejtő Máté - Szabadfi Eszter: Junior I. D Standard: 3. helyezés, Junior I. D Latin 4. helyezés
 • Polányi Koppány Balázs - Polgár Sára Lili: Junior I. D Standard: 5. helyezés, Junior I. D Latin 7. helyezés
 • LORIGO TSE utánpótlás csapat
  LORIGO TSE

  Ezen a héten pedig a SAVARIA nemzetközi táncversenyen lépnek ismét parkettre a szombathelyi LORIGO TSE táncosai. A Gombkötő Balázs és Balogh-Laskovics Petra párosnak pedig a professzionista latin verseny Európa Bajnokságán szurkolhat a szombathelyi közönség.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport