Luke Skywalker figyelmezteti veszélyre az ukránokat

Mark Hamill, a Star Wars legendája üzeneteket rögzített az Air Alert alkalmazáshoz.

Luke Skywalker hangja Ukrajna-szerte hallható légiriadó vagy más háborús támadás esetén, ha a lakosságnak óvóhelyet vagy más biztonságos menedéket kell keresnie az orosz fegyverek elől – írja a 24.hu Sky News bejegyzése alapján.

Mark Hamill, a Star Wars legendája üzeneteket rögzített az Air Alert alkalmazáshoz, amelyben ötféle veszélyre figyelmezteti a mobilapp használóit. Így eldönthetik a riasztottak, hogy mit tegyenek rakétatámadás, ágyúzás, utcai harcok, sugárzás vagy vegyi veszély esetén.

Hamill emlékezetes Star Wars-idézeteket fűzött a riasztási értesítésekhez, és az alkalmazás push értesítései egyben az Ukrán Fegyveres Erők támogatására szólítanak fel. Az Air Alert-en keresztül felajánlott összes adományból drónokat vásárolnak majd, a színész közölte, hogy megkezdte akcióját tíz nagy teljesítményű dán RQ-35 Heidrun felderítő drón megvásárlásához szükséges pénz összegyűjtésére.

Luke Skywalker - ukrán riasztás
twitter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek