Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Csak szólni kellett, és máris helyrerakták a Csónakázótó felbontott macskaköveit

Szebb lett, mint új korában.

A múlt héten jelezte olvasónk Nagyon megzavarták a macskakövek rendjét a szombathelyi Csónakázótónál 2018. July 26. 11:22 , hogy valaki(k) felbontottá(k) a szombathelyi Csónakázótó melletti sétány egy szakaszán a macskaköves burkolatot. Képeket is küldött:

Olvasó
Nyugat.hu
Úgy tűnik, az üzenet célba ért, tegnap este jelezte ugyanaz az olvasónk, hogy kijavították a hibát, helyrerakták a köveket. El is mentünk, megnéztük. Íme:
BZ
BZ
BZ

Bárcsak minden ilyen gyorsan és szépen menne ebben a városban.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem