„Magyar Péter? Szeretném, ha az uram lenne, sok pénzem lenne"

Szombathelyieket kérdeztünk arról, mit gondolnak a politikusról, aki szembefordult a NER-rel és most üstökösként hasít a magyar közéletben.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a szombathelyi Fő téren sétálók hallottak-e már Magyar Péterről, mi a véleményük róla, és ha eljönne Szombathelyre, akkor megnéznék, meghallgatnák-e őt. Videónkban elmondják:

Februárban lépett a nyilvánosság elé és fordult szembe a NER-rel Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, aki korábban maga is a NER része volt.

A kegyelmi ügy kirobbanását és Varga Judit menesztését követően kezdte el kritizálni a kormányt.

Üzent többek között Gulyás Gergelynek, Rogán Antalnak, Kocsis Máténak és még Orbán Viktornak is. Persze a másik oldal sem tétlenkedett, érkeztek a hírek, hogy Magyar többször is bántalmazta gyermekei anyját. Varga Judit egy televíziós interjúban is beszélt erről.

Ez viszont inkább olaj volt a tűzre. Magyar egy szűk hónapon belül kétszer töltötte meg a budapesti belvárost tüntetőkkel, március 15-én az Andrássy utat, április 6-án Magyar Péter: Az első napon feloszlatnám a Klebelsberg Központot April 06. 17:20 a Kossuth teret. A demonstrációkra az egész országból érkeztek tüntetők, nem csak a budapestiek mentek ki az utcára.

Áprilisban már arról számoltunk be, hogy a Nemzeti Választási Bizottság nyilvántartásba vette a TISZA – Tisztelet és Szabadság Pártot, ami egy 2021-ben alapított egri párt, ennek színeiben indul Magyar Péter az EP-választásokon, a párt alelnökeként.

Az önkormányzati voksoláson saját jelöltet nem állít a TISZA Párt, de polgármesterjelölteket és önkormányzati képviselőjelölteket támogatnak, ha előtte megegyeznek, és az érintettek aláírnak egy etikai kódexet. A megyei listákon lehet majd a pártra szavazni.

Magyar Péter a napokban országjárásba is kezdett, ha minden igaz Vas megyébe is jön április 29-30. között. Ez majdhogynem elvárható tőle, hiszen lapunknak korábban adott interjúban arról is beszélt, Magyar Péter a Perintben fürödve töltötte nyarait, a vonyarci diszkóban pedig úgy fogadták, mint Michael Jacksont April 07. 15:43 milyen családi szálak fűzik a megyéhez, és hogy a Perintben fürödve töltötte nyarait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet