Magyar Péter a Perintben fürödve töltötte nyarait, a vonyarci diszkóban pedig úgy fogadták, mint Michael Jacksont

Többek között a vidékiségről és a szombathelyi nyarakról is beszélgettünk a tüntetés után készült videónkban.
"Mosolygok magamban, amikor azzal vádolnak, hogy lenézem a vidéki embereket. Gyerekkori nyaraimat vidéken töltöttem, és nagyszüleim is vidékiek" - mondta interjúnkban Magyar Péter, aki Szombathely herényi városrészében, a Perintben fürödve töltötte gyerekkora jelentős részét. Itt volt a nagyszüleinek kertészete. Beszélt arról is, hogy úgy fogadták a vonyarcvashegyi Magyar Tenger diszkóban, mint Michael Jacksont.

Arról is kérdeztük, hogyan jutnak el üzenetei a vidéki emberekhez, és hogyan lehet elviselni a hirtelen jött népszerűséget. Hogyan készül ezt rendezni magában?

A Nyugat stábja a szombati tüntetés után az egyik Kossuth téri kávézóban készített videóinterjút Magyar Péterrel.

Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyminiszter volt férje a kegyelmi botrány miatt fordult szembe a NER-rel és a kormánnyal. Március 15. után április 6-ra hirdetett meg tüntetést, ahol többek között bejelentette azt a civil szervezetet, ami a formálódó közössége mögött áll.

A Deák tértől a Kossuth térig tartó menetben és a Parlament előtti tüntetésen a rendőrség becslése szerint 250 ezren vettek részt. A cikkek itt A Parlament előtt az Új Magyarországért tüntető tömeg April 06. 14:25 , itt Magyar Péter tüntetés: "Olyan ország kell, amire büszkék lehetünk" April 06. 16:18 és itt Magyar Péter: Az első napon feloszlatnám a Klebelsberg Központot April 06. 17:20 újraolvashatóak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet