Magyarország első Social Media Királynője lehet a szombathelyi Szép Valentina

Egyetlen szombathelyi versenyzőként került be a Miss Influencer Hungarybe.

A szombathelyi Szép Valentinától már többször is írtunk az elmúlt években, például amikor 13 évesen tütüre cserélte az átlagos tiniéletet, Tütüre cserélte az átlagos tiniéletet - interjú Szép Valentina balett-táncossal 2016. January 31. 19:48 majd amikor 17 évesen Magyarország tini szépségkirálynője lett Szombathelyi lány lett idén Magyarország tini szépségkirálynője 2019. December 19. 19:06 és világversenyen képviselte hazánkat, „Életem egyik legjobb élménye volt” – világversenyen képviselte hazánkat a szombathelyi Szép Valentina 2021. August 31. 19:47 vagy amikor gerinctornát oktatott. Gerinctornában is otthon van a fiatal szombathelyi szépségkirálynő 2021. September 04. 19:14

Most pedig ismét új terepen akar hódítani. A Miss Influencer a világ első szépségversenye és tehetségkutatója, először rendezik meg Magyaroszágon, de rögtön akkora lett a visszhangja, mintha már évtizedek óta megtartanák minden évben.

„Egyetlen szombathelyi versenyzőként bekerültem a Miss Influencer Hungary TOP100 lánya közé, ahol jelenleg zajlik a szavazás. A verseny alatt nagy márkákkal dolgozhatunk együtt és a főnyeremények is óriási tétek” – mesélte Valentina.

A TOP100 lányban több hazai híresség is megfordul, mint például Szarvas Andi, Opitz Barbi, Eszenyi Eszter és sok sok más többszázezeres követőbázisú influenszer, így Valentina számára nagy megtiszteltetés, hogy őt is beválogatták közéjük.

A tartalomgyártók versenyére csak olyan hölgyek jelentkezhettek, akik már betöltötték a 18-at, van magyar állapolgárságuk és több mint 10 ezer követőjük van az Instagramon. A főnyeremény 5 millió forint és egy 2 fős all inclusive dubaji út, a különdíj pedig egy elektromos FIAT 500-as 1 éves használati joga.

A zsűrit egyébként olyan hazai hírességek alkotják, mint Balogh Levente a Cápák közöttből, Rubint Réka, Vasvári Vivien, Csuti és Kabát Peti.

A verseny lényege, hogy olyan tartalmakat kell gyártani, melyekkel minél több lájkot és kommentet lehet szerezni. Egy lájk egy szavazatot és egy komment is egy szavazatot jelent. Az első forduló után kiválasztják a TOP50 influenszert, majd a második forduló után már csak 15-en lesznek versenyben. Ők mehetnek a felkészítő táborba, ahonnan 12-en juthatnak be a május közepére tervezett döntőbe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű