Magyarország is támogatni fogja Finnország NATO-csatlakozását

Ez összecseng a török állásponttal.

„A Fidesz-frakció nevében tájékoztatom Önöket, hogy döntöttünk Finnország NATO-csatlakozásának támogatásáról. Az erről szóló parlamenti szavazást március 27-ére előrehozzuk, azon egységesen igennel fogunk voksolni” – írja Facebook-oldalán Kocsis Máté frakcióvezető, hozzátéve, hogy Svédország ügyében a képviselőcsoport később dönt.

Ez összecseng a török állásponttal.

Erdogan török elnök szintén pénteken jelentette be Törökország hozzájárul Finnország NATO-felvételéhez March 17. 16:23 , hogy országa támogatja a finnek NATO-tagságát, ugyanakkor Svédország esetében fenntartásaik vannak.

A NATO bővítését mind a 30 tagnak el kell fogadnia. Finnországra és Svédországra már 28 tagország igent mondott, már csak Magyarország és Törökország van vissza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek