Motorbalesetben elhunyt társukra emlékeztek Vépen

Lépésben haladtak el motorkerékpárral a halálos baleset helyszíne mellett a hétfőn kórházban elhunyt Márk Péter barátai, ismerősei, szerettei.

Korábban már írtunk a vasárnap balesetet szenvedett motorosról Árokban fekvő motorost élesztettek újra egy baleset után 2016. September 18. 19:37 , majd közöltük a mentőket riasztó hölggyel készített videóinterjút Videó: Pillanat alatt kellett felismernie, hogy nagyon nagy baj van 2016. September 19. 18:25 is.

Megemlékező motoros felvonulás Márk Péter emlékére
Több fotó galériánkban
Tánczos Mihály

A férfi vasárnap csapódott szalagkorlátnak, az életét már nem sikerült megmenteni. Videón mutatjuk a szomorú motorosfelvonulást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video