Márki-Zay Péter szerint aljas kampányra készül a kormány

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje keményen reagált a gyermekvédelmi népszavazásra.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Lesz gyermekvédelmi népszavazás, mert így állítólag megállítják az LMBTQ-lobbit az iskolák kerítésénél 2021. November 30. 14:26 kedden megszavazta az Országgyűlés a gyermekvédelmi népszavazásról, amit a kormány kezdeményezett a gyermekvédelmi törvény elfogadása után. Erről kérdezte most meg az ATV Híradója Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

Márki-Zay Péter utcafórum Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt

Márki-Zay szerint aljas kampányra készül a kormány, egybemossa a pedofíliát a gyermekvédelemmel és az is biztos, hogy ha nem a választások napján tartják a népszavazást, akkor nem lesz eredményes.

„Soha senki nem mondott olyat, hogy meg kell szüntetni a rezsicsökkentést, adókat kell emelni és migránst kell betelepíteni. Hasonlóan az óvodás gyerekek nemváltótó műtéte is csak a Fidesz fejében létező terv. Aljas Soros-terv, amelyről éppen most mondtam el, hogy a Fidesz hajtja végre a migráns betelepítést. Pont az a párt, aki Kaletát hazamenekítette, az próbál most pedofil-ellenesnek tűnni” – mondta a híradónak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet