Péntek délután megnyitják az új körforgalmat az autók előtt Szombathelyen

Innentől már csak kisebb korlátozásokra kell számítani a nyár végig.

Befejeződött a szombathelyi Markusovszky utca – Sugár út - Dr. István Lajos körút – Horváth Boldizsár körút csomópontnál épülő körforgalom aszfaltozása – közölte a kivitelezőre hivatkozva a városháza.

Mészáros D. Zsolt

Így a mai napon, azaz 2023. augusztus 4-e 17 óra után a körforgalom lezárása megszűnik és megnyitják a forgalom számára

– írták

Eredetileg a mai napra tervezték az útburkolati jelek festését, ezt azonban az esős idő miatt nem tudták elvégezni. A jövő héttől részleges korlátozások mellett folytatják az elmaradt munkálatokat, egyedül a buszjáratokat terelik el augusztus 8-án és augusztus 9-én.

A körforgalom építése június 7-én kezdődött, Elkezdték építeni az új körforgalmat a szombathelyi kórháznál 2023. June 07. 15:21 azóta pedig folyamatosan dolgozik Alakul a körforgalom a szombathelyi kórháznál 2023. June 27. 16:21 rajta a kivitelező, javarészt útlezárások mellett. Ez a körforgalom 80 millió forintba kerül a városnak, az átadás pedig szeptemberre várható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet