A piknik összehozta Hendét és Neményt meg a szombathelyi politikusokat is

Másodszorra tartottak Kámon-Herény pikniket a városrészen élők.

Sokan mentek el a hétvégi Kámon-Herény piknikre, amelyet második alkalommal tartottak meg a környéken élőknek. A Herényiek Háza volt a fő szervező, de az intézmény Facebook-oldalán talált képek tanúsága szerint Horváth Gábor, önkormányzati képviselő is kivette a részét a munkából.

Horváth Gábor, Nemény András, László Győző, Bokányi Adrienn feltehetően várják a kóstolót
Facebook/Herényiek Háza

Több politikus is fontosnak tartotta, hogy megjelenjen a rendezvényen. Ott volt Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, Nemény András polgármester, László Győző alpolgármester, Bokányi Adrienn tanácsnok, sőt Balázsy Péter megyei jegyző is.

Hende Csaba is megjelent
Facebook/Herényiek Háza

Családi vetélkedővel, kreatív foglalkozásokkal készültek a szervezők, valamint zenés programokkal.

Jótékonysági főzést is szerveztek, amelynek bevételével egy fiatalon elhunyt pedagógus családját támogatják.

Facebook/Herényiek Háza
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet