Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Második alkalommal is megrendezik a Savaria Legio Race-t.

A szervezők május elsején, a szombathelyi Szabadidő Központba várnak mindenkit, aki kipróbálná magát az extrém terepfutásban.

Május első vasárnapján újból megrendezik a Savaria Legio Race-t, ami részben a történelmi múltat megidéző, akadályokkal tűzdelt erőpróba, ahol a versenyzőknek a természetes és mesterséges terepviszonyokkal és a válogatott nehézségekkel kell megküzdeniük. A megmérettetésen bárki indulhat, kortól és nemtől függetlenül.

A tavalyi év sikereit követően idén több korcsoportban indulhatnak a versenyzők. A felnőtt korcsoport versenye délután 1 órakor rajtol el. A futamra 10-es csapatokban indítják a versenyzőket 10 percenként, akiknek 9+ kilométeren 20 fajta akadályt kell legyőzniük, például a mocsár kúszást, függeszkedést, vizes árkokat, vagy gumi dobást. A verseny végén pedig a nagy csúszdán érkezhetnek bele a frissítő vízbe a versenyzők.

A gyerekfutam 11 órakor startol el, nekik csak 1 kilométert kell lenyomniuk. Az akadályok is könnyebbek lesznek, őket többek között csúszkák és gumi húzás várja majd.

A versenyről senki sem távozik üres kézzel. Aki beér a célba, az automatikusan nyer magának egy érmet és egy pólót, de a korcsoportok első helyezettjei külön díjban részesülnek. De azt, hogy ők mit kapnak, a rendezők szeretnék meglepetésként tartogatni.

További információk találhatóak a verseny hivatalos honlapján , a Savaria Legio Race Facebook-oldalon , illetve az itt található plakáton.
Savaria Legio Race

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra