Nagy esők jönnek és elindulok – gondolhatta a szombathelyi hód, és átkirándult a megáradt Arany-patakba

Videón, ahogy élvezi az elmúlt napok nagy esőinek eredményét.

Hétfőn este a szombathelyi Kalandváros mögötti területen ballagott át az úttesten egy zömök hód, hogy egy kicsit élvezze a megáradt Arany-patak sodrását.

Az állat úszkált egyet, megkóstolt pár növényt, majd visszatért a tóba, ahonnan érkezett. Az állat „jólnevelten” megállt az úttest szélén, fülelt, majd sebesnek nem mondható léptekkel átdöcögött az úton, pár másodperccel egy érkező jármű előtt.

A szombathelyi és vasi hódokkal egyébként már többször foglalkozott lapunk is, ugyanis mostanában nem megy ritkaságszámba, ha valaki hódot lát egy városban. Januárban egy olvasónk videózta le Az éj leple alatt videózták le a szombathelyi Csónakázótó új bajkeverőjét January 04. 07:30 az éj leple alatt a szombathelyi Csónakázótó új bajkeverőjét.

Nem is olyan régen pedig beszámoltunk egy hódmentésről Beszorult vaddisznóhoz vonultak, de hódot mentettek a tűzoltók Szombathelyen May 21. 18:12 is. Akkor szombathelyi tűzoltók mentettek ki szorult helyzetéből egy iszap tetején küzdő, fáradt állatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű