Megérkezett Szombathely karácsonyfája

Nyakunkon az ünnepek.

Szombathelyen már felkerültek a karácsonyi díszek, Hamarosan adventi fényárban úszik Szombately 2021. November 09. 12:38 november 19-én, pénteken pedig kezdődik az adventi vásár Itt az idei szombathelyi adventi vásár teljes programja 2021. November 13. 11:44 is – gyertyagyújtással, Mágikus Minthával, Mokkával, Danics Dórával, Gargantuával, Ocho Machóval, rézfúvósokkal, és persze Ludovicusszal, a római légiós lúddal. Eléggé megosztja az embereket Ludovicus, a római légiós lúd 2021. November 13. 15:42

Egy valami azonban még hiányzott a történetből: Szombathely karácsonyfája. Máig.

Megérkezett a fenyőfa a Fő térre
Még több képért kattintson!
Mészáros D. Zsolt

A fenyő Gyöngyösfaluból, a Petőfi Sándor utcából érkezett, Németh Istvánné ajánlotta fel Szombathelynek és már meg is hozták a szombathelyi Fő térre. Még ma fel is állítják, a napokban pedig elkezdik díszíteni is, hogy az adventi vásár megnyitójára már teljes pompájában díszelegjen.

Megérkezett a fenyőfa a Fő térre
Mészáros D. Zsolt
Megérkezett a fenyőfa a Fő térre
Mészáros D. Zsolt
Megérkezett a fenyőfa a Fő térre
Még több képért kattintson!
Mészáros D. Zsolt

És hogy az ünnepek után mi lesz vele? A korábbi évekhez hasonlóan idén is felaprítják és tűzifa lesz belőle, amit aztán a város rászorulóknak ajánl fel.

Ha pedig kíváncsi arra, hogyan állították talpra a fenyőt, egy videót is hoztunk:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet