Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Meghalt egy rab a szombathelyi börtönben

A verekedés állítólag a tévé miatt tört ki.

A tévézés miatt veszhetett össze két rab még februárban a szombathelyi börtönben. A vita azonban tettlegességgé fajult, melynek során az egyik férfi olyan súlyos nyaki- és gerincsérüléseket sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt - közölte csütörtökön a TV2 híradója.

A csatorna szerint a meghalt férfi édesapja tett feljelentést a rendőrségen. Az ügynek jelenleg egy vádlottja van, az apa viszont úgy véli, többen támadhattak fiára.

A most tartott előkészítő tárgyaláson a vádlott férfi bocsánatot kért, ennek ellenére azt mondta, ő nem akart verekedni, csak védekezni. Így bűnösségét sem ismerte el.

Az ügy a többi cellatárs meghallgatásával folytatódik. A részletekre később visszatérünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló