Meghalt Horváth Olga, a szombathelyi hajléktalanok gyámolítója

Hosszú ideje betegeskedett.

Horváth Olga egész életét a leginkább rászoruló hátrányos helyzetű rétegeknek szentelte Szombathelyen. 2007-ben a “Szociális Munkáért Életmű-díjat” adományozták munkájának elismeréseképp. Hosszú, méltósággal viselt betegségben hunyt el ma éjjel, 70 éves volt – közölte a család a H+ Médiával .

Kedves Olga! Jó utat! Még találkozunk! - írta közösségi oldalán a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft.

Horváth Olga
Facebook

Mi egy 2009-es riportunkkal emlékezünk Élő csomagok a betonon - Hajléktalanok az éjszakában 2009. November 23. 10:59 rá: "Élő csomagok a betonon, takarókba burkolózva - Hajléktalanok az éjszakában"

Horváth Olga, a szombathelyi Savaria Rehab-Team Kft. igazgatója, aki közel két évtizedig állt a hajléktalanság kezelésével, halmozottan hátrányos helyzetű emberek integrációjával, közfoglalkoztatással megbízott intézmény, később önkormányzati cég élén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet