Meghalt Schlecht Csaba

A Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet egykori főszerkesztője, Simicska Lajos jobbkeze, a Kaya Ibrahim-ügy központi figurája 63 éves volt.

Meghalt Schlecht Csaba, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet egykori főszerkesztője - közölte a Magyar Hang . A cikk szerint stroke-ja után már nem tudott felépülni, csütörtökön hajnalban érte a halál. 63 éves volt.

Schlecht Csaba a Fidesz korai időszakától kezdve a párt holdudvarának egyik meghatározó figurája, Simicska Lajos bizalmasa volt. A kilencvenes években jelentős szerepet vállalt a Fidesz körüli gazdasági birodalom alapjainak lerakásában, Simicska számos céget ruházott át Schlechtre, hogy ő továbbpasszolja azokat egy Kaya Ibrahim nevű török állampolgárnak, ez lett végül a Kaya Ibrahim-ügy, ami miatt csődbűntettel és adócsalással is meggyanúsították Schlechtet.

Miután Simicska szembefordult Orbán Viktorral, Schlecht Csabát nevezte ki a Lánchíd Rádió főszerkesztőjének, majd 2017-től ő lett a Magyar Nemzet főszerkesztője is, végül ő közölte a lap munkatársaival, hogy Simicska nem harcol tovább, és vége a kormánykritikus Nemzetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek