Meghalt Trummer László (Csucsu), a körmendi kosárlabda kiemelkedő alakja

Egy legendával ismét kevesebben vagyunk.

Meghalt Trummer László, a körmendi kosárlabdázás kiemelkedő alakja, aki a klub első osztályba kerülésekor és után megkerülhetetlen volt a csapatban.

Az Egis Körmend Facebook-oldala csak ennyit írt a hírhez:

"Isten Veled Triplakirály! Emlékedet megőrizzük."

Bebes István polgármester szintén a közösségi oldalon hosszabban búcsúzott tőle.

Trummer László
Facebook

"Trummer László emlékére!

A sors érdekes rendelése!

A Kosárlabda Múzeum előtt állva egy nagyszerű embertől, családapától, legendától, sorstárstól, igazi baráttól búcsúzni nagyon nehéz!

Kedves Csucsu!

Hálás vagyok a sorsnak és Neked hogy társak és barátok lehettünk. Hogy annyi minden szépet és jót közösen átélhettünk.

Bíztam benne és téged is mindig bíztattalak, hogy még sokáig élvezhetem társaságodat. Talán a régi játszótársak közül Te ismertél emberként leginkább. Mindig megoszthattam veled gondolataimat és Neked mindig volt egy jó javaslatod hogy merre találjam meg a megoldást!

Most hogy elmentél és már szeretett feleségeddel együtt néztek odaföntről ránk, még egyszer köszönök Neked mindent! Családodnak megnyugvást kívánok.

Régi és és újabb barátaidnak pedig azt hogy békességben vigyük tovább emlékedet!

Isten veled Csucsu!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport